Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Always look on the bright side of life

2016. február 26. - hangya peti

1200.jpg

Egy újabb komoly feladatra kaptam ma megbízást. Kézen kell fognom a kis feleségem és el kell mennem óvodába az unokákért. Mivel Blanka még csak 13 éves Milán pedig 8 lesz hamarosan, ez már elsőre is hosszú távú projektnek néz ki. Nehezítve van a feladat, hogy családunk nem oldalága Matisz bácsiéknak, így viszonylag kevés nagyszülőt tudunk felvonultatni, aki még nem töltötte be a harmincat. Ezek szerint még van időm.

Az elsődleges helyszínnek a Szent László kórház hematológiai osztályát jelölte meg a Teremtő. Se helyszínt, se fegyvernemet nem választhattam. Nyafoghatnék, de már késő. Amit még elfelejtettem mondani. A párbajsegédek – értsd alatta az orvosokat - szerint az életem a tét, de szerintem ez olyan száraz és orvosos.

Kaptam egy feladatot, hogy menjek el abba kurva óvodába az unokáimért.

Annyi nehezítést még akad, hogy kitörölték a telefonomról Michael J. Fox elérhetőségét így ugrott a Vissza a Jövőbe autó elkérése. Miért írom ezt a blog-ot? Szeretném egy kicsit feldobni a napjaimat és talán Te is találsz benne egy két jó gondolatot. Tehát a mottó: Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt. Pozitív!

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr978421166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Életkert Ildikó 2016.02.28. 12:46:43

Drága Peti!
Veled vagyok!!!! Éld túl!!!!
Ismered az Új Medicinát?

hangya peti 2016.02.29. 19:28:25

Ildikó!

kíváncsi vagyok rá!
üdv

Péter
süti beállítások módosítása