Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Pomádé

2016. március 03. - hangya peti

A kezelés második napja. A tükörben egyelőre Hajas Laci és nem egy nagyméretű Kojak nyalóka vigyorog rám vissza. Let’s Go Laci!  Pillanatnyilag sem az elsárgult levél, sem a haj. A nagy örömre gyorsan meg is mostam a rőzsét és tettem rá egy kis waxot! Travolta Jánosnak nem volt ilyen belőtt sérója, pedig végig ketyegte a „grészt” mielőtt magévá tette a szcientológiai vasszűz.

Jó az anyag mi? Kell egy slukk?

A reggeli borotválkozás. Régi alkesz cimborám osztotta meg nagyapja bölcsességét, miszerint

egy férfi nem férfi többé, ha egy nap abbahagyja a borotválkozást.

Itt most nem a rendezett borostáról, arcszőrről beszélek – bár van mikor nehéz eldönteni az illetőről, hogy szakállas-e vagy egy hódot eszik éppen – hanem sima bőrűek napi rutinjáról. Ha beleszarok, akkor csak a feladás egyik elemét tettem a gyógyulás útjába, ami egy rossz attitűd és mint ilyen kerülendő. Nem leszek sem szebb – ahhoz kellene az Avatar komplett sminkes, maszkos stábja-sem jobb, de

rendszert tartok az életemben.

Kleine fische, gute fische. De maradj meg embernek, aki kihúzott derékkal áll – az se baj, ha egy partfis nyélre vagy rádrótozva – és bármit könnyebben viselsz.

Mindig is irigykedve néztem az öreg digókat Milánóban, Veronába, akik bármilyen szakadt krimóból is jöttek-mentek mindig kurva elegáns öltözetben tették. Mert bebaszni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen….

Gondolkodtam milyen lesz az a 20 és 50 nap közti időszak, amíg beindulhatnak a sejtjeim. Be leszek vetve földbe, mint egy mag. Ülök csöndben, a sötétben és várom türelemmel, míg kipattanok, kibújok a földből?  Türelem az kell, de ha érzem, hogy eljön az időm, akkor, mint Uma Thurman a Kill Bill 2-ben...

 

...Ütni vágni fogom, hogy szétszakadjon ez a cudar világ, és ha látom a napot, akkor Égig érjen az a kurva paszuly!

Hihetetlen mennyiségű erő és energia árad felőletek, ha így folytatódik itt lesz megépítve Paks II. Az energiabombákkal kaptam a jó tanácsot miszerint az ipari mennyiségű, jó minőségű C-vitamint targoncázzak porhüvelyembe, napi 7000 E mennyiségben kiváló immunerősítő hatása végett. A TV-ben napi 50 E a reklámozott mennyiség, ami annyit ér mintha a nyulad megenne két szál répát és utána rád böfögne egyet. Pussy nyuszi….

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr518441404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snoopy71 2016.03.03. 20:22:08

Szia Peti!
Tök jók az írásaid, annak külön örülök, hogy ilyen "lazán veszed" ezt a cuccot. Nem, nem írom le én se, hogy...
Én csak influenzás voltam, amikor a barátnőm szólt, hogy azonnal egyek napi 8-9000 mg C vitamint. Úgy óránként egy 1000-et. Gondoltam buggyant, de nem. Utánaolvastam, és dr. Szent-györgyi Albert is napi 8-9000 mg-ot szedett, ha beteg volt. Úgyhogy hajrá! Itt a cikk erről :)
www.origo.hu/egeszseg/20101116-cvitamin-100-vagy-1000-mg-legyen-a-napi-adag.html

Várom a további bejegyzéseket, és csak így tovább! ;)

Tamás Red 2016.03.16. 07:32:02

Szia Peti!

Hogy kinek mi használ az elég egyéni dolog. Tanács a C vitaminhoz, hogy brutál mennyiségű folyadékot kell inni ilyen mennyiséghez, mert vesekövet okozhat.
süti beállítások módosítása