Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya menni buliba

2016. március 01. - hangya peti

 leokemia_04.jpg

Megjött a tökös nővér, vagyis Józsi fivér, vagy öccs mindenestre pöcs. Rendes, lelkiismeretes srác így hamar megkötődött barátság, igaz némi cash-t tettem a habarcsba. Ma volt a fájdalom napja, mivel a vállam mellé beszúrtak egy kanült. De előtte Józsi fivér – mint aki a Capella egyetem kívánatossá tevő tanszékén végzett epilátorként - nagy kedvvel szőrtelenített. Inkább Józsi, minthogy Lady Dömper szállítsa a sittet a mejjemről. Csak semmi buzulás! Egyébként le a kalappal az orvos és a nővérek előtt, mivel a lehető legkevesebb fájdalommal és fantasztikus empátiával csinálták ép csak le nem… takartak finom pokróccal, Te malac!

Kicsit így is majd beszartam. Ez nem szellemes, de igaz. Komolyodjunk. Bemutatnám az egyik fő trükkömet, aminek a lényege, hogy soha, semmilyen körülmények közt nem nézek oda a kezelésekre, szúrásokra, vérvételre. Nem a rosszullét miatt, hanem így zárom ki szúrás, fájdalom képét. Nem tudok arról álmodni, hogy látom, elképzelem a dolgokat, mivel még sosem láttam.

Érted kispajtás?

Sok-sok ilyen aprónak tűnő – de valójában fontos elemből rakom magam össze – aminek köszönhetően én erősnek érzem magam, aki nem hisz benne az komplett hülyének tart.

Minden területen kerülöm a betegséghez kapcsolható fogalmakat, képeket. Így beteg sem lehetek.

Attól most vonatkoztassunk el, hogy mit mondanak és cselekszenek az orvosok, mert az az ő dolguk. Enyém meg az a kurva óvoda. Ne spirituális dolognak képzeljétek el ezeket, egyszerűen

a mindenkiben rejlő erőt állítom a szolgálatomba.

Ha csak guggolsz a sarokban mint egy tökön rúgott indián azzal nem mész sokra. Luke! Az erő veled van! Érted wazze?

Még vissza a kanülhöz. Mivel csak derék alatt lehet zuhanyozni a cső miatt, így cső kényelmes fürdés - 70 kg-al nem nagy élvezet origamizni. Árnyékszínházban inkább a macska részeg főnöknek néznék ki, aki limbózik céges bulin, hátha így megdörrenheti csinos Manyit a HR-ről. 

Ja és a fürdésre visszatérve. Úgyis köldök alatt kezdődik az élet, a csajok is ott csavarják le a zuhanyrózsát.

Itt bátorkodom megjegyezni, hogy bár semmi bajom a felsorolt személyekkel, írásokkal, de nem fogok idézni a Dalai lámától, a Bibliából és Goethe sem jelenik meg. Nem én lennék. Szóval ne várjatok költői képeket, meg örök igazságokat, legalább is ne a felsoroltaktól. Ha meg mégis idézek, akkor lehet kapaszkodni, mert jöhet Torrente, vagy Peter Griffin, meg Macskajaj és Ford Fairlane., meg Tarantino, meg Star Wars. Classics Forever!  

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr648431876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása