Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya JUMP!!

2016. március 02. - hangya peti

hangya_05.jpg

Jump!!!

Tapi barátom több mint harminc éve nem felejti mennyire szerettem a Van Halen-t és ezt a zenét küldte früstükre. Igen ma ugrok egy nagyot. Az orvosbácsiknénik kemónak hívják, én azonban csak kezelésnek. Mint a gyantázás, iszappakolás, a szolárium bla-bla-bla, ami ugyan így kicsit buzisnak hangzik,

de így még a szót sem kell leírnom.

Nem volt bennem sem félsz, sem kiemelt izgalom, egy fogászat előtt jobban be vagyok szarva. Igaz nem tudtam miként reagálok a kezelésre. Ezért SX méretű arccal futottam a dolgoknak, mivel kisszékről csak nem taknyolok akkorát, mintha a hatos létra menne alattam spárgába. Meg láttam én már részeg kurvát tanyázni egy szimpla magassarkúban is.

Tehát lassú csoszogás és alföldi papucs. Indulhat a szolárium! Könnyed délelőtt után a gyanta és az orrszőr kivágása közben azonban belázasodtam és ráztam a hideget. Csillapítás, fekvés, jobbulás, és két óra múlva felkeltem, mert

ha fekszem az a gyengeség jele.

A feladásé, amikor nem én kontrollálom a testem, csak punnyadok a kényelembe. Ez veszélyes, mert nem tart elég éberen. Alszani éjjel kell!

Inkább írok magamnak, ti pedig elolvassátok! Meglep milyen pozitívak az első visszhangok mely által nem voltak túlzott sajnálkozások, rinyálások, mindenki megértette miért így teszem, amit teszek. Megjegyzem nyavalygás még senkit sem gyógyított meg, az erő és szeretet, viszont sokat segít, amit kapok Tőletek. Fúj ez ultra gej és szar lett, mintha Pataki Attila és Kozsó ide hányt volna egy kis szeretetet meg békét én meg turkálok közte az ujjaimmal Több ilyen nem lesz. Sorry!

Mondom máshogy. Hangyásan. Középen áll „a” én. Nem ül, guggol - mivel nem szarik - áll, mint a f…. Körbefogják őt akár sirató cigány asszonyok, az aggódók kórusa az okoskodók kara. Ráadásul tiszta nyál meg takony lesz tőlük az ember, meg idegbeteg. Nincs olyan gyógyszer, hogy aggódó tabletta, vagy természetes, ősi aggódás főzet.

Sem orvos sem sámán nem gyógyít úgy, hogy aggódik. Azért lehet aggódni, ha odakozmál a lecsó a bográcsban és jönnek a vendégek.

Én már nem is állok a kör közepén. Keverem azt a kurva lecsót. Arra legalább lehet inni egy fröccsöt.

Régi remek ivócimborám volt Puhi – akit Zacher Gábor ma már csak szimpla alkoholistának tartana – mondotta vala ez a míves igazságot, miszerint

„Inkább legyünk gazdagok, de egészségesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr578439488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balassa János 2016.03.02. 23:10:23

Remek írás. Szolárium, fröccs, kurvák magassarkúban és Eddie Van Halen. Maga a paradicsom.
süti beállítások módosítása