Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya haj

2016. március 11. - hangya peti

hangya_12.jpg

Bruce Willis, Dalai Láma, Sinéad O’Connor, Berényi Miki, Vin Diesel, Breki Krisztián és Hangya Peti. Világ kopaszai egyesüljetek! Ennyi fucking leukémiás dizájnt. A Galaxis őrzői második rész.

Kérdezi egy haverom, hogy tényleg a kopaszoknak nagyobb-e a farkuk. Mondtam, hogy csak remélni tudom. Aztán itt van ez a Sinead bringa, aki mindig gyanús volt. Azt mondta, hogy háromnegyed részben heteroszexuális és negyedrészben meleg. Plusz a szőrös pasik jobban vonzzák. Ha matek szerint nézem, akkor 5 fő alatt sosem dugnak.És abból legalább egy örmény. Hova keveredtem?

Mi vár még rám bőrhajúként?

A fentiek szerint lehetek mellékállású világmegmentő, meleg énekesnő, machinátor a Barátok közt-ben. Esetleg bölcsen hallgathatnék, mint a dalai láma, vagy sok pénzért ugatnék, mint Berki. Vagy bárki.

Hiú vagyok a picsába is! Küllem tekintetében nem mozdultam George Clooney felé, legértékesebb díjam egy szépségverseny második helyezés. Igaz egy pitbull mögött, holtversenyben Garga bácsival a Macskajajból.

A szépség belülről fakad, aki meglát az meg sírva.

Oknyomozzunk mint Vujity Trutykó. Irány a sörény!

Vas-oxidból, ólomból, hagymából, alabástromból, mézből, valamint kígyó, krokodil és oroszlán zsírjából kell főzetet készíteni. Ezt idd meg öcsém! Minden összetevő megvan, de hagymát sehol sem kapni. A pitont megettük karácsonyra, alig van kis kígyózsír a bödönben. És ha ez is kevés egy jó tanács Ázsiából, miszerint tilos lógó fejjel maszturbálni. Aha. A hokizó Batman ezért nem kócos soha sem.

A régiek szerint az is korai hajhulláshoz vezethet, ha köpülés közben belenézünk a köpülőedénybe. Na ne! Már a házi pornóm sem nézhetem.

Kalandozásom és hajtalankodásom a következő hírrel ért végleg zsákutcába. A szexuális élvezet ugyanis túl sok nedvet fogyaszt, ami a hajnak a tápanyaga. Az eunuchok és az asszonyok azért nem kopaszodnak meg, mert nem használják el nedvüket. Azt is megfigyelték, hogy sem az eunuchok, sem a nők nem növesztenek szőrzetet a mellükön, amit a herék hiányának tulajdonítottak. S midőn a bakter lábát elviszi a szegedi gyors, ő is csak annyit kérdez: Hát a faszom nem kéne? Maradok inkább tökös gyerek, hogy táncoltasson meg egy szőrös mellű grúz menyecske.

Marad a műhaj. Elmentem a parókiára. Kedvesen megáldottak és mondták valószínű a parókát keresem. Valószínű.

Lehet, hogy marad a sapka. Hipszter leszek mint bájalex és nevelnek a farkasok? Kalapban úgy nézek ki, mint egy Tel-Aviv-i lókupec, meg egy román dinnyeárus unokája. Az sem jó. Valaki azt mondta hagyjam, ahogy van, pont mint egy igazi faszkalap.

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr168464852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balassa János 2016.03.12. 12:27:03

Yes! Nincs kopasz fej, csak seggig érő homlok.
süti beállítások módosítása