Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Stand Up

2016. március 17. - hangya peti

hangya_21.jpg

Jó hírem van. Elkapott valami nyavaja, így tudok nektek mit írni, a szkeptikusok meg beírhatnak egy pontot a „naugyemegmondtamcsakaszájanagy” rovatba. Szóval néha Messi is kihagyja tizenegyest és a BMW-t is viszik szervizbe. Messzi nem vagyunk tökéletesek.

Hölgyeim! Hányszor mondtátok, hogy miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül? A nyeszlett kis palik a múltból - kicsit izmosabban -  Kubai nyaralást post-olnak, te meg vered a segged a földhöz, ha Bónusz Brigádon kifogsz egy kedd-szerdát Lajosmizsére. Na és az urak ti meg a másik fele! Mennyi muff fog lógni a pokolban az orrod elé akasztva? Béna voltál, elszúrtad, nem dugtad. Nem értetted őket, a nőket.

Vissza a szkepticizmus földjére. Nem haragszom erre a kórusra sem, ami betegnek tart.

De én projekt menedzser vagyok a hematológián, ahol az „elmenni abba kurva óvodába” című hadműveletet vezetem.

Stand Up-ban - még az ilyen írásosban is- kerülendő a direkt viccmesélés, de most tennék egy kivételt, mivel ez tökéletesen összefoglalja, amiről írogattam.

A nagy nőcsábász királyról elterjed, hogy melegszik, mint az Antarktisz. Adok én nektek, még hogy én ratyi! Lelátó a várudvarra, özönlik a nép, és száz ágyon fekszik száz hamvas vagy hamvatlan. A király neki áll a fehérnépnek és sorra rászögeli őket a sezlonyra.  A hálás publikum pedig hangosan számol. Tíz, húsz és így tovább, de a király nem lankad. Kilencvenhét, kilencvennyolc, kilencvenkilenc, amikor beüt krach és a kanári megdöglik. Dermesztő csend majd tömegből lassan felhangzik: Buzi! Buzi! Buzi!

Szóval ma az analógiát követve megbuzultam, jutalmam egy CT vizsgálat. Ha valaki nem ismerné ez a gép úgy néz ki mint egy hormonkezelt Hajdú mosógép. Csak itt nem a szaros gatyát töltötték bele, hanem Őszerencsétlenségemet, és húzogattak, mint kezdő bojtár a harci sípját. Ráadásul jött vénásan valami kontraszt anyag – nem a Zwack gyártotta – amitől elönt a melegség és rám jön a brunzolás.  Ha hamarabb szólnak, akkor egy szárnyas betétet ráteszek a zacsira, ha mégis eleresztene a szelep. Volt még hemokultúra is. Ne rohanj el verset olvasni a Kék Osztrigába, nem homo kultúra, hemó, ami csak bonyolultabb vérvizsgálat. Sajnos kezelés velejárója az immunrendszer lemészárolása, ami azzal jár, hogy olyan érzékeny a szervezetem, mint fitymaszűkületes kisfiúnak a csúnyája, miközben a doktor néni segít megszülni az egyszemű kapitányt.

Breaking News! Az egy milliméteres hajam is kopásnak indult, látványra, mint egy kacagó foltos hiéna segge. Így hát kacagok. Hát te?

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr368490102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snoopy71 2016.03.17. 20:40:21

Bocsi, de elképzeltem a foltos hiéna segget. Azért Te csak jobban nézel ki... :)
Imádom a szófordulataidat, abba ne hagyd az írást. Bár jobb lenne, ha valami derűsebb témáról írhatnál. Na, mindegy, levered ezt, mint vak a poharat, aztán majd keresel valami másik, faszányosabb témát! Addig is told ezerrel a gyógyulást! ;) Veled vagyunk!!!
süti beállítások módosítása