Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Sound

2016. július 08. - hangya peti

 

Soha se Sound, hogy vége! :)

Párizstól mindössze két óra repüléssel elérhető a Szent László szigeteki déli fekvésű – bár én este fekszem – lombkoronák közé ékelt apartmanom. Ugyan már Balaton Sound…..Ez itt a Csontvelő öböl!

Szemben láthatóak Badacsony púpjai, ehhez mindössze a Planetáriumból kölcsönzött Hubble távcső és némi fantázia szükséges.

Berendezését tekintve az ősi zen hajlékony minimalizmusa cseng össze az Ikea bujátlan praktikumával. Légkörét letisztult németországi börtöncellák hangulata járja át. Az eloxált fémbútorok bármely boncterem, hentes üzlet kiváló díszei lehetnének. Az ablakra szerelt rács a digitális világ pixeles varázsát tárja elém.

A padlón ötletszerűen elszórt puffok találhatóak. Ahol elesek ott mindig található egy puff. Tömeg nincs a Toi-Toi előtt, sosem állnak. Én is leülök minden alkalommal.

És a hostess lányok - a szigetlakók nővérnek hívják őket. Hát ők csodásak! Teljesen meztelenül járnak, mint könnyű léptű hurik. Mindössze bugyi, melltartó, köpeny, sapka és maszk takarja testüket. Fülledt erotika járja át az bungalow-t. És én bejövök nekik, mivel nagyon szúrnak engem. Sugártól bronzos testem folyamatosan szerelik. Pumped Gabo lejárt lemez, itt pumpált infúzió van. Egész nap tolom az anyagot.

Mennyé’ má’ Sound.

Na és a klíma! A megy, bazdmeg egész nap. Fél óránként töröm a tökömről a jégcsapokat. Ti meg izzadtok azon a rohadt forró Soundon. Hullámzó desztillált víz hűti a szomjat. Ezerötér’ házmester? Ne fárassz! Egy hekk kétezer? Itt ingyen megy a hekk egész nap. Ne má vazze….

Nézzük a fellépőket

Többek várakozása ellenére nem lép fel a FÉLELEM. A népszerű formáció a lelket veszi célba, de én letöröltem magamról a céltáblát. Erős szettel készült a DJ RETTEGÉS is, de nálam ő sem áll színpadra. A hosszan elnyúló lounge stílus meghatározó alakja a MC KÉTSÉGBEESÉS. Az ő szereplése is kútba esett.

Sound….

Nálam most csak a csend hangjai szólnak. Zúgón, keményen lüktetve.…..

Megcsinálod kisköcsög! Mert tuc tuc tuc tuc…..

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr98875096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petikepetike 2016.07.10. 22:47:46

Helló Hangya!
A steril-boxba tényleg anyaszült meztelenül kell belépni, de nyugi lesz bent egy hostess :-)
A hostessek inkább ninják mert csak a szemüket látod.
Kitartás, rendben lesz minden!
Egy ex"sound"-os.
süti beállítások módosítása