Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya erős, izmos :)

2016. február 29. - hangya peti

hankope_03.jpg

3. nap / Ez idáig a leggyengébb nap, de végre van pontos diagnózis. Három nap és 4 diagnózis után megszületett a végleges és innen indul a mandula. A rossz hír, hogy súlyosabb, mint elsőre gondolták. Ez a betegség két éve nem fordult elő Magyarországon.

Ezt az unikumot elcserélném egy Szilvásra.

Az elsődleges diagnózis szerint két leukémiát kell kezelni, ami súlyosabbá teszi a történetet, de az kurva Liverpool is felállt 0-3-ról, ráadásul a Milan ellen. Ha egy halom jól fizetett dokkmunkásnak sikerült, akkor nincs veszve semmi. A Toy Story-t idézve Buzz meg Woody. Büszke voltam magamra, mert leizzadás, dadogás és kézremegés helyett mosolyogva hallgattam végig őket. Ettől még amint kimentek azt éreztem, hogy Mike Tyson orrba kúrt, Chuk Norris tökön rúgott és bajnok lett a Fradi.

Külön se gyenge, na de így koktélban.

Nagyjából két perc alatt dolgoztam fel a történteket és a programot a következő hónapokra. Vasárnaptól öt nap kemó, aztán van 50 nap, hogy beinduljon a csontvelő. Erre a kezelt betegek 90 %-a sikeresen reagált a statisztikák szerint, és ez a 90% jobb arány, mint hatlövetűvel orosz rulettet játszani. Ha mégis akkor repeta és csak utána kell izgulni, ha az sem működik, de nem lesz itt gond. 

A gyerekeimnek alkottam ezt a pár sorost mely ostromolja a Parnasszus legmagasabb csúcsait.

Apa magas, mint egy ház

Erős, mint egy traktor

Izmos mint Isten

Okos mint Einstein

és jobb képű mint Justin Bieber.

Úgy érzem magam, mint Xena és Amerika kapitány kardban és csontvelőben fogant szerelemgyereke. A supperman-t is lenyomnám szkanderban. Akkor meg?

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr468428634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tajtyi Robert 2016.02.29. 19:03:21

SZIA!
NAGYON,NAGYON SZORÍTUNK NEKED!!!!!! SOK, SOK ERŐT NEKED, DE HÁT AHOGY OLVASOM AZ VAN BŐVEN, UGYHOGY NEM EGY KALAPPAL, HANEM EGY PÓTOSSAL NEKED.
ÖLELÜNK MINDANNYIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mackó19 2016.03.01. 14:13:17

Szia Peti!

éSzia Peti!
...én is peti vagyok... ( Jenőfi Péter ) nem ismerjük egymást. Varga Laci barátom bejegyzését olvastam és megfogott amit írt, no meg, ami veled...

Nekem is két gyerkőcöm van, igaz családom már nincs...de azt gondolom van mit keresnünk még bőven ezen a világon. Sokszor kegyetlen ami velünk történik, de talpra kell állni hiszen boldognak kell látnunk szeretteinket. Bízzál magadban, sikerül. Melletted vagyok/vagyunk sokan...
Péter
süti beállítások módosítása