Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Hoover

2016. március 06. - hangya peti

leokemia_07.jpg

Ma volt a kezelés utolsó napja. Álljon itt néhány szösszenet, hogyan is futom a vesszőt.

A nagy dolgokat jól bírtam, de ez a viszketés megőrjít. Nem megittam a csalán teát, hanem magamra öntöttem. Mivel az immunrendszerem szintje egy Való Világ szereplő IQ-ját sem karcolja, nem kis veszélynek vagyok kitéve. Ettől van a kiütés is. Olyan én, mint egy rühes kutya. Kértem, kaptam gyógyszert rá. Aztat mondták elalszom tőle. Jó megoldás, mivel alvás közben nem vakaródzok. Ha már úgyis kiütés, akkor basszon állon Chuk Norris, attól is elalszom, oszt még tabletta sem kell. Szóval Viszketek, vagy amit kartok.

A másik a pisi.

Két percenként brunzolok. Nem én vagyok a nagy Hoover gát az biztos, mintha egy cseresznyepaprika nagyságú valami alkotná a hólyagomat. C3PO nyomja belém a kemót szépség elixírt és a vizet ami mossa át az ereket. Plusz megiszom 3 liter light fröccsöt. Ez olyan mint az igazi csak nincs benne buborék meg bor. A wasser meg gyűlik, mint életfogytosban a nő utáni vágy. A viszketést is hozzáadva lehet, hogy csalánozó vált belőlem és medúza lettem. Figyeljétek micsoda ritmus, pörögnek a dobok. Leülök. Két perc. Megtellik a mini Hoover. Kimegyek. Kis haver elő. C3PO velem. Manneken Pis

Leülök. Két perc. Megetelik a mini Hoover. Kimegyek. Kis haver elő. C3PO velem Manneken Pis. Komolyan mondom, Stanley többet van levegőn, mintha egy borneo-i fejvadász lába közt fityegne naphosszat. Igaz a veszély sem fenyegeti, hogy sikertelen vadászat esetén a szomszéd törzs vadászait szolgálja amulett őrző tasakként. Lehetne bele pakolni.

Csengettem a szobapincérnek és rendeltem egy kacsát. Nem Pekingből, bár biztos ez is kínai. Így kényelmesen belógattam Stanley-t a hápiba és nem kell azzal a béna C3PO-val rohangálnom kettő percente. Egy nap után a főnővér úgy lebaszott, mint szódás a lovát, mert lusta vagyok és nekik nincs idejük utánam kiborogatni a nedűt. Ebben speciel igaza volt és kértem is az elnézését, de a mondat második fele így hangzott: „ meg egyébként is ez női kacsa”. Szégyen és zavar. Új szintre emeletem a perverzió fogalmát, mert ugye egy száll tollal erotikus, na de egy egész kacsával, aminek feje sincsen…

A mellékhatások terén marad még a hajam. Mert maradt még hajam, Andi nővér böködi a párnám, mutatván az első áldozatokat. Elénekeltem a „Cirmos cica haj” kezdő sorát. Szerinte csak a dal eleje igaz és a dög marad meg, én pedig azt utóbbira adtam a voksot. Ettől függetlenül döntöttem. Amennyiben a tükörből egy drogos tollseprű és az idősödő Rod Stewart retardált fogantatása néz rám vissza, akkor annyi. Hiába a kérő boci akarom mondani bika szemek, az a haj megy a levesbe. Vagy ahogy Johann Wolfgang von Goethe a szellem óriási mondotta: Dobjátok a padlóla! Hülye! Mondtam, hogy nem idézek Göthe-t.

Végül egy kis kulisszatitok a blog készítéséről:

Bartal Peti, aki képi világom összerendezi. Vele volt az alábbi párbeszéd, ahol én lennék a dőlt.

- Kellene egy Isten kép.

- Satnya Jézi vagy szakáll bácsis?

- Valami izmos görög!

- Bazdmeg kijött a keresőből egy halom meleg oldal!

- Szopjanak le a melegek, nekem Isten kell!

Hát ez meleg. Hogy Isten kell-e vagy sem az az én dolgom. De miért nem egy fodrász szalon, vagy szobrász oldal jött elő? Pont a meleg, és én meg az egyik kedvenc népszokásukra tettem felhívást. Visszavonva! Nem bánom, ha otthon sín nélkül vonatoznak, csak engem hagyjanak ki. Nem vagyok én „Rákos” rendező….

( se vallást se a szabadidő sportot nem szándékoztam bántani :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr298448198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bemo 2016.03.06. 21:12:59

Sziaaaa :-)
Ha az utsó csepp "koktél" is lecsúszott, akkor innen 2ezerrel sejtgyógyulás! Szorítás és energy megy!
Puszi!
süti beállítások módosítása