Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Forrest

2016. március 12. - hangya peti

hangya_13.jpg

Úgy terveztem kikocogok Lupára és beverek két kori sört. Szóltam egy-két havernak, hogy jöjjenek és dumálunk.

Aztán mire hátranéztem kurva sokan lettünk.

De hallgassuk meg mindezt Forrest Gump tolmácsolásában.

„Azon a napon minden különösebb ok nélkül elhatároztam, hogy futok egy kicsit. És csak úgy egyszerűen tovább kellett mennem. És amikor odaértem az jutott eszembe, ha már ilyen messzire jutottam meg is fordulhatok és futhatok tovább. Mikor elfáradtam aludtam, mikor megéheztem ettem. Mikor mennem kellett, azt mondtam indulás! Csak futott! Csak futott a vakvilágba…

 

Csak kedvem szottyant futni. Szóval valami okból úgy látták a népek, hogy van értelme a futásomnak. Bárhova megy, követem Mr.Gump! Idővel már a társamnak is lett társa. Aztán meg már jó nagy társaság követett. Valaki később azt mondta, reményt kaptak tőlem. Ááá, én legalább is nem adtam nekik semmit. Inkább szarba lépj, van rosszabb is. Egyébként, mint ahogy mondtam már, jó nagy társaság követett. Az embernek előbb maga mögött kell hagyni a múltat, csak akkor mehet tovább.

Számomra kísérteties a hasonlóság, a nagy különbséggel, hogy nem szándékozom elhagyni az én kis társaságomat.

Olyan lettünk így együtt mint egy hatalmas szauna közösség. Belépsz és lógnak csöcsök meg a pöcsök. Na, jó a dudák állnak, de a rím meg így jött ki. Valami nagyon jó bizalmi dolog alakult az én szaunámban. 

Egyet ne várj tőlem. Továbbra sem csomagolom a mondanivalómat tüll papírba biszem-baszom masnikkal. Inkább egy pornóújságba, aztán ha feléd néz a bré, hát így jártál. Legalább megjegyzed, hogy kitől kaptad.

Együtt erősebbek vagyunk, mint a szemedbe kent wasabi. Mert hiába mondja a Jedi lovag Kolompárnak, hogy az Erő velem. A fél falu meg velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr108466688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása