Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Péniszland

2016. március 30. - hangya peti

 hangya_pland.jpg

Elkezdtem az általatok írt számtalan - engem magasztaló - hozzászólást kigyűjteni és nem átallottam némelyiket le is írni. Nincs pánik, mivel nem azt szeretném kihozni, hogy én milyen fasza gyerek vagyok. Ahogy Ganxta Zolee is megénekelte:

Ki a fasza gyerek Hangya te tudod? Te vagy a fasza gyerek……én tudom.

Ide a pontozott részre írd a saját neved, mint amikor fotótáblán a fej ki van vágva, te meg űrhajós vagy éppen, vagy fejőnő.

Nem akarok kultikus Hangya szobrot állíttatni magamnak, ami természetesen egy óriás pénisz formájában jelenne meg. Ez nem is lenne újdonság, mivel Shiva a Legfelsőbb Bölcsesség Ura, az egyik történet szerint, lingam (férfi nemiszerv) alakjában született meg. Én nem rengetegszer láttam ennek a fordítottját – lájk, ha te is – vagyis megszületik valaki emberként, de egy faszként éli az életét. Azt attól meg én fakadok síva.

De nézzük mit raktatok össze belőlem. Az elborult elmék és az őszinte aggodalom által az emberi fajnak egy nemes cuvée-je jött-e létre, vagy pediglen olyan édes korcs mint a „játszótéri emeletes”, a rövidszőrű „verdteli”, vagy a pajkos „mafúrdki”

Hobó után szabadon. Ki vagyok én?

  • Hangya, drága öreg faszkalap 
  • Hüje, kedves, bolond, pöcsfej
  • A "kibaszott színpad" királya
  •  Peti bazdmeg  
  • HÜJE!
  • Bazmeg bazmeg! Te hülye vagy fiam!!
  •  Így "ismeretlenül" azért én is lehülyézhetlek?
  • Nem vagy buzi. de király
  • Imádlak, hogy nem vagy százas!!
  •  Te nagyon hulye vagy!
  • Te egy állat vagy Hangya Peti
  • Tudtam, hogy,, beteg,,vagy...de ennyire
  • Hangya b@zmeg!
  •  Beszarás, milyen vagesz vagy
  • Nem tudom hányan sz@rtak be aznap. De én most. :)

A külső megjelenést tekintve nagyot nem is tévedtem. Tekintsünk belülre is megismervén a filozófiai alapokat, hogy is néz ki az általatok is létrehozott képzeletbeli Péniszland.

Kövessünk és imádjunk egy hüje beteg állatot, magát a Faszkalap Királyt, Pöcsfej hercegét, hangos párzásra buzdító Bazmeg, bazmeg kiáltásokkal tarkítva, majd a király példáját követve mindenki beszarik. Ehhez jönnek még a „ne hagyd abba”, „még, még akarom” pornográf áthallású üzenetek.

Kevés büszkébb ember van a perverz Faszkalap királynál. El kell gondolkozzak a kereskedelmi hasznosításon – természetesen a lingam formátumot erősítve – és piacra dobni az ajándéktárgyakat, úgy, mint világítós faszkalap, fasztarisznya. A legnagyobb sikert úgyis a nyalóka és a fagyi aratná, valamint síp és egyéb szájjal vezérelt hangszerek.

Nagylelkűségemet bizonyítván nem szeretnék élni az első éjszaka jogával, azon tényből kiindulva, hogy kedves népem hölgytagjai, már a századikat sem tudnák nekem ajánlani. A férfiaktól pedig nem tartok igényt erre a kedves gesztusra.

Bhutánban a mai napig erektált péniszek rajzolgatásával kívánnak egymásnak jó szerencsét a helyiek. Ennek mintájára, ha két péniszland-i találkozik, akkor jobb kéz ökölben, ballal hajlatban támaszt és hangos „Legyen fasza a napod” kiáltással üdvözli a másikat. Tegezősebb változatban a lóf…. a se…be! változat is népszerű. Erre jön a válasz. „Beléd is”

Péniszland legnépszerűbb ünnepe a háromnapos „Fostalicska Fesztivál”. Ilyenkor mindenki franciakrémest eszik kovászos uborkával és ricinus sört iszik hozzá, miközben szólnak a lingam sípok, furulyák. Az ünneplő tömeg tízfős csoportokra oszlik, installáció gyanánt pedig kapnak kilenc darab TOI-TOI vécét. Hát, akinek lassú a reflexe……. Szóval ezt érti mindenki. 

A hivatalos pénznem a „húszcenti”, amit ha megszakadsz, sem váltanak a csajok két tízesre.

És ahogy a bölcs mongol mondás tartja: Inkább legyen egy erekció az ínyek között, mint egy injekció az erek között!

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr658544150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juhász Dorka 2016.04.08. 20:39:38

Szia Hangya sokat hallottam rólad anyától(Kuts Zoli barátnője)gratulálok és örülök,hogy jól vagy.
süti beállítások módosítása