Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya Gong

2016. július 06. - hangya peti

Élet halál / BOX I. menet

Bent a kórházban folyamatosan egymás mellett megy élet és halál. Eddig tizenötször annyi ember halt meg az emberiség története során, mint ahányan itt élünk. Ezek szerint 15 kibaszott szellem jár mindenki nyomában. Mi pedig szedjük a lábainkat, hogy ne tapossanak a sarkunkra.

Kisebb műtét keretében belém applikáltak egy vastag csövet. Az élőket műtik a halottakat boncolják, ezért nincs a prosecturán felvétel aneszteziológus számára. Na, most nekem elfogyott a lidocain így néhány öltésnél az élveboncolást is megtapasztaltam. Az a kettő közt lehet valahol. Vittek a Sugárba és ültem a mentőben, mikor megállt mellettünk egy halottas kocsi. Na, abban csak fekszenek. Kivéve, ha valaki Shop Stop módon ülve hal meg a budin, pornó újsággal az ölében. De retúrt ő sem kap.

Csernobili szoláriumban egy vékony lepedővel takarnak le, hogy ne fázzak. Egy könnyed mozdulattal az arcomra is ráhúzták. A hideg veríték Usian Boltot megelőzve futott végig a hátamon. Csókolom a szemfedél szolgáltatást nem rendeltem meg!

De most Itt állok és holnap átlépek élet és halál kapuján a ringbe.

Ladies and Gentleman! Az élet mérkőzése következik! Visszavágó a halállal!

A piros sarokban Hankó „Hangya” Peti a halál mészárosa. Erősen, napbarnítottan, testben és lélekben a toppon arra készül, hogy ellenfelét elküldje a halál faszába.  A kék sarokban a láthatóan elszánt sokszoros győztes Halál „Kicsinállak” Kisköcsög. És ti ott lesztek velem több ezren én meg csupasz testtel harcolok egyet a kaszáspókkal. És elkezdődik a küzdelem! Hangyának nem száll bátorsága az inában, felrúgja a halált a pinába!

Gong!

Azt mondják, transzplantáció után már nem leszek az az ember, aki előtte voltam. Mi marad meg, bennünk a születésünk óta? Hajunk nő és kihull. Fogunk a szintén. Itt az apróbb kocsmai verekedések gyorsíthatják az evolúciót. A csontjaink, sejtjeink születnek, pusztulnak.

Szinte senki sem az már, mint aki megszületett. Nem beszélve az agysejtjeinkről melyeket alkoholba oldva engedtünk el. Ha kiterítenénk az agyunkat, akkor egy húsz négyzetméteres felületet kapnánk. Bár én ismerek embereket, akik egy négyzetméteren nyomorognak, vagy a cipőjük is lelóg.

De száz szónak is egy a vége, Szárszónak van több is.

A lelkem megmarad és az a fajta szeretet, rajongás, aggódás, féltés, amit kaptam Tőletek, a világtól egy új testben fog visszatérni.

Csak hát a fejem! Hát bazdmeg az marad ahogy marad. Senki sem lehet tökéletes….

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr118870448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balassa János 2016.07.07. 17:15:34

Sírjak, nevessek? Remek írás, valóban. Lehet, hogy a golyóid a sugárhajtástól kalóriamentesek lesznek, de vídiából vannak. Barátod, a kalitkán túlról.

hadas kriszta 2016.07.08. 05:09:37

Hajrá Hangya! Te fogsz győzni.

Rókaregeróka 2016.07.08. 15:27:19

Jól csinálod, csak lazán, előre :)
Nem kell belehalni :)

Zsuzsa Kralik 2016.07.09. 12:08:53

Tessèk csak a jóra gondolni! Te màr most győztes vagy ès nèzz körbe mennyien szurkolnak neked! Fantasztikus ember vagy Peti!
süti beállítások módosítása