Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya fájdalom

2016. április 11. - hangya peti

hangya_fajdalom.jpg

Előzmények III.

Hedonista szemmel értékelhetetlen nyár következett az elfekvő után, míg el nem jött egy kövér, zajos szombat. Az már érzékelhető és felejthetetlen buli volt, zsíros húsok, sör, pálinka. Szem és száj nem maradt inger nélkül, míg végül

tangává alakított alsógatyában táncoltam a Night Fever-t egy zágrábi szálloda tetején.

Aznap éjjel lett vége életem rock ’n’ roll-jának. Három nap emelkedő fájdalom után, a fájdalom küszöbén elhasalva, elérkeztem a foteltoszó állapotba, és megindultam a kés alá. Epedő epekő.

Mivel a mentők sehol, így nem maradt más hátra, mint a házi szállítmányozás és hívtam „A”-t. „A” nem egy betű – szokták Borosnak is hívni, de annak nincs semmi értelme – hanem a barátom és jobb kezem is egyben. Annyira azért nem jobb kéz, hogy mindent összefogdosson, amit elér az én jobb kezem is.

Hajnali fél 5, aggódó feleség: Be tudod vinni a Petit kórházba? Indulok. Egy óra alatt ért ide 2 km-ről. Hát hol az édesanyádban eddig? Lemerült ez a szar aksi. Faszé’ nem veszel, egy autót itt döglök meg bazzmeg. Nem indult be ez a szar és a Ligeti Petivel, meg egy csövessel tologattuk. A kóbor kutyát tologasd, meg a csövest. Húzzunk a fa…ba, mert itt szülöm meg saját magamat. A történet hűségéhez tartozik, hogy „A” a barátom és ennél sokkal csúnyábban beszéltünk.

Be a Suzukiba és én az úton magamból hajtogattam origamit. Voltam saját seggét szagoló hattyú, önmagával párosodó erszényes tatu és kölykeit szopató mangalica is egy személyben. Az aláfestésként használt monológokkal pedig csont nélkül lekáromkodtam volna Mucsi Zoltánt meg egy tucat lókupecet. Megérkeztünk, „A” kiszedett a kesztyűtartóból és újra ott voltam a magyar kórház retró valóságában. Mint gyorsan kiderült, egy fontos dolog – jelen esetben nem az alkohol volt az - hiányzik a véremből így

műthetetlen vagyok.

A fájdalmam meg tűrhetetlen volt, így ha szembe jön, egy szamuráj én már ugrok is a kardjára harakiriset játszani.

A következő két napban gyakoroltam a sípcsonttal vasszéket rugdosni, teli rüszttel meg vaságyat arrébb tenni elnevezésű népi játékokat. A thai boksz elemeit ötvöztem feng shui lakberendezés szabadon értelmezett változatában. Két irányba mozogtam: szana és szét.

Tulajdonképpen beszartam a fájdalomtól, és ha valaki belép egy telitöltött hatlövetűvel, hogy játszunk orosz rulettet, akkor gondolkodás nélkül én kezdtem volna. Desszert gyanánt elhurcoltak gyomortükrözésre, ahol megtanultam tisztelni a Maya Goldot, meg az összes mélytorkú művésznőt. Beküldtek egy komplett csőgörényt a gyomromba, a szemem meg dülledt, mintha a 7-es busz állt volna meg a beleimen.

Vissza a kórterembe vajúdni, meg thai boxolni, amikor belibben a főorv és megkérdezi, örülnék-e 12 csinos fogorvos hallgató lánynak. Mondtam, hogy felőlem töke is lehet mindnek, csak műtsenek meg egy hajcsattal. Lenne, egy játék mondja főorv és kérdi benne vagyok-e. Mondom, ha csinik leveszik a tűsarkút és azzal ütnek agyon akkor benne. Nem kell annyira szado-mazora venni, mondja főorv, csak egy kicsit barkochbázzak velük.

Rákérdeznék! Anyád?

Csiniknek ki kellett találniuk mi a bajom, de ne nagyon segítsek. Ok legyen. Mi a panasza kérdi az egyik fogtündér. Diót törtem Csajkovszkijjal és beleragadt a héja a bal felső négybe- válaszoltam arcomon az akasztott ember őszinte mosolyával. Hol fáj? Ott ahol vagyok vazze. Ekkor már úgy éreztem tökön rúgtak, miközben menstruációs görcseim vannak, a szülés közben. A Dávid szobor inverzeként egy plankton öntudatával leledzettem….ép’ ahogy. 

Így jobbnak láttam elájulni mielőtt a hülyeség ül tort hűlő testem felett… 

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr488587886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snoopy71 2016.04.11. 19:31:01

Kééééééééééééééééész... Várom a folytatást!!! :)
süti beállítások módosítása