Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya újratöltve

2016. április 13. - hangya peti

hangya_restart.jpg

Az orvosaim dr. Ferenc József és társa Dr.II. Ulászló is azt mondták az állapotomra, hogy „

Minden nagyon jó, minden nagyon szép” és hogy dobzse, dobzse.

Nem utolsó sorban Dottornéni is azt susogta, hogy jól alakulok. Elhagyták a sejtnövelő injekciókat így már csak egymás közt szaporodnak a kis hülyék. Micsoda vérfertőzés.

Azt mondta dottornéni, hogy nagyon szerencsés vagyok. Ezek szerint a szerencsés ember egy hónap alatt lefogy 7 kilót. Heveny módon úgy számolom, hogy ebben a ritmusban nyár közepén Angelina Jolie alatt leszek. Na persze nem lihegve, mint Bed Pritt, hanem súlyban.

A szerencsés fajtámnak még haja is beindult.Nézzük sunával az analógiát. Hölgyeim első randira még nem ajánlom ezt a hosszított fazont, de járó motornál már benézik a pasik.

Igazság szerint én még nem láttam ezt a szerencse fiát, mert a tükör előtt mindig elém áll egy kopasz, nyeszlett pöcsköszörű.

A lényeg, hogy Lucky Luke mától újabb kozmetikai kezelésen vesz részt - gyengébbek kedvéért kemó – de nem aggódik. Olyan lesz, mint a tökön rúgás. Az sem kellemes, de másodszorra már tudja az ember, hogy meg vannak a golyói, pontosan a mandulája helyén kell keresni.

Ma visszatették az USB csatlakozómat vállam mellé, ami nagyon veszélyes volt, ugyanis a doki meglátta a Milan sálamat, mire közölte, hogy ő Barcelona drukker. Én meg válaszoltam, hogy

őszintén bízok benne, hogy jobb orvos, mint amilyen csapatot választott.

Végül könnyed mozdulatokkal rávarrt a lepedőre, én meg nyekegtem a hátamon, mintha pállott szájú Pistike gombostűzött volna a gyűjteményébe. A lényeg, hogy a cső az aortában. Az aorta pedig igazi ajándék. Mindig szívből jön…

Holnap utazok Apláziába és tegnap még lerúgtam a hámot, mint szódás a lovát. Szerény felhívásomra, miszerint a Hangya etetés hozzájárul a személyes üdvözüléshez, elsőre Koró barátom jelentkezett. Isteni disznósajt formájában rótta le vezeklést, amivel jól be is árazott. Valószínű látott rólam egy képet a csatkai búcsúból, ahol egy kolbászra tekert vattacukrot eszek. Sok kis feles hideg kávé után.

Schwarzeneggerről az erő, Vajna Tímeáról az őszinte szerelem, rólam meg a disznósajt. Így válik fogalommá az ember.....

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr538602374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegzesdani 2016.04.13. 19:10:33

Dottor Hangya! Das ist ein Unicum! :)

Snoopy71 2016.04.13. 21:15:33

Vazze Peti sírok... és/vagy vinnyogva röhögök. Úgy várom ezeket a szösszeneteket, mint kisgyerek a karácsonyt :)
Az USB-ről meg ez jutott eszembe:
Ááááá, ide nem enged képet beszúrni. Elküldöm facen privibe :)
süti beállítások módosítása