Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya ring

2016. március 10. - hangya peti

hangya_012.jpg

A mindig buzgó bulvársajtó, az év mérkőzéseként harangozta be az összecsapást. Számomra egy nap volt csupán, mely, mint lapos fing, sunyin közelítve érkezett el. Kevésbé vártam, mint nyugger néni a „Hogyan készül tatár bifsztek farhátból” varázsreceptjét. A betoppanó pillanat pedig nem volt udvarias, csak felrúgta a csendet, mint csámpás Rozi a Bendegúz kalapját.

Egy pillanatra bevillannak a képek. A fények elhalkultak és bagzó macskák hangját idéző speaker csontvelő ordítóan sikított a fülledt, sejtbe burkolódzó estébe. Csak a ring kötelei remegtek. Én soha. Én soha!!!

Ladieesss and Gentlemannnn! 

In the red cornerrr!

Negyvenhét veretlenül eltöltött és hajjal megélt év után, ma újra ringbe száll a magánhangzók varázslója a betűk kis mestere. Hölgyeim és Nyulaim! A piros sarokban a minden hajjal megkent Hankóóóó Hangyaaa Peti. Akivel összeméri ma az erejét nem más, mint a szintén a veretlen, kegyelmet nem ismerő a vasfogúúúú Nullásgép!!! És snitt….

Valahogy így esett, hogy a hajam elesett.

Mégis vidáman ugráltam a ringben, barátkozva hülye kis maki fejemmel. A rajongók nem lennének rajongók, ha nem készült volna számtalan közös kép csimpi kobakkal. Meg is kaptam az első Zoo csemegémet.

Fel a fejjel! Marie Antoniette is ezt halotta utoljára a francia forradalom egy derűs őszi napján, mialatt púderes arcán a guillotine finom sziluettjei lejtettek könnyed táncot: Fel a fejjel! Ez fasza lett.

A csodálatos ring! Van egy fantasztikus szurkolótáborom feleséggel, gyerekekkel, rokonyokkal, fanatikus barátokkal. Rajtuk kívül már csak két ember küldi az energiát. Boldog és boldogtalan. Látom a zászlókat és hallom a hangokat. A kicsit félősebb, nem odanézőst és az erős baritont a „ bazd szét a fejét Kicsi” hangokkal. Hallom mikor zúg, a Gyerünk Vazze. Feldob, mint a taposóakna.

De a ring! A ring az csak az enyém! A küzdelem az egy magányos művészeti ág. A tű az enyém, a hulló haj, a fájdalom az csak az enyém! A siker meg az ünneplés az közös lesz. Ígéretet kaptam egy cigányzenekaros ereszd el a hajam bulira. Én már eleresztettem, így ha meglátja a prímás a kopasz búrámat fut majd szana meg szét a banda. Oszt árulhatom a Vaterán a bőgőt meg a cimbalmot.

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr688462978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bemo 2016.03.10. 21:43:43

Visszasírod majd a kis kopi búrád, ha majd hippi angeladavis séród nő. :-)
süti beállítások módosítása