Mindig maradj olyan, mint egy rossz HIV teszt: Pozitív!

leOKÉmia - Hangya Peti blogja

Hangya sugár

2016. július 04. - hangya peti

Sugar baby love. Csak egy ugrás a Sugár. És még egy csomó faszság jutott eszembe, mikor megtudtam a legújabb programomat. Egy kis kondicionáló kezelésként írták elő a transzplantáció előtt. Sugár. Esetleg cukormentes is van? No sugar?

Ha nem hát akkor induljon a csontvelő előjátéka. Egész test besugárzás.

Első lépésként felszeletelnek, mint óriási párizsit, persze csak virtuálisan, nehogy baj érje a szerves részemet képezendő gyulaimat. Utána egy tüdővédő páncélt adnak a hanyatt-lovagnak. Majd indul a két félidő Csernobilban.

Hú de fasza szolárium. Nem kell ide csokicső, én meg csak nem fogok becsokizni. De ami a legnehezebb az a halott utánzó performansz. Másfél óra mereven. Ha ezt tudom, beveszek egy levél Viagrát és lemerevszem tokától bokáig. Amekkora fasz vagyok….

A kezelés könnyed ujjgyakorlattá alakul, mintha két deci langymeleg császárkörtével körhintáznék a csatkai búcsúban. Fél órát a negyven fokban. És ez csak a test. A lélek már kapott egy sorozást előtte.

- Lesz két mellékhatása - hallom a dottore szavait.

- Szürke hályog.

- Ez lesz az indián nevem?

- Nem. Rosszabbodhat a látása.

- Leszarom. Szerelek rá ablaktörlőt. Vagy én leszek a kopasz Stevie Wonder.

Na de a következő gyomros.

- Nem lehet többé gyereke!

- Elveszi a Gyámhivatal?

- Nem úgy!

- Értem már…

Álljon itt egy kis óda a spermákért.

Az űrhajó mint felszentelt obeliszk továbbra is hasítja a világűrt vértelenjét, de nem szállít többé utasokat. Ú, ez szép lett.

Az én kis elefántjaim nyugodtan ugrálhatnak a porcelánboltban. Nem tesznek kárt.

Ha küldenék egy mintát Maya Goldnak, csak annyit mondana: Az íze, mint az igazi, de mintha kevesebb lenne benn a mag.

Hajdú B. Pista kommentálással így hangzik. Hangya egy ékkel támad és jól hatol át a középpályán, de a kapu előtt meddőnek bizonyul. Ondó elődöntő.

Elveszem a kis kést a kezetekből és nem lékeltek több petesejtet. Napról napra generációkat neveltem. Volt sok bevetés és nevetés.

Isten veletek, elveszik a hegyetek.

Jók legyetek kis g…ik!

Az az egy fontos: legyetek jók most,
Már nem kell túl sok a holnaphoz;
Legyetek jók, ha tudtok,
A többi nem számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://leokemia.blog.hu/api/trackback/id/tr518866156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lévai istván 2016.07.04. 21:04:29

Te mekkora arc vagy!Szoritunk neked és küldjük a pozitiv energiákat...nem baj ha a műszer üres csak álljon mint a cövek!Lné.Rita

Málna Szörp 2016.07.07. 09:29:42

Én nem ismerlek személyesen, de nagyonhüjevagy:). Rettenetesen drukkolok, küldök neked ősanya-energiát, vagymit... ami van. Menni fog, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása